Hogy hoz profitot a digitális katalógus?

Nyilván úgy, hogy eljut a potenciális vásárlóinkhoz. Nézzük, hogyan juthat el a célcsoportjához az Ön NETPROSI©-ja:

  1. Digitális katalógusát kattintható képként illesztheti be weboldalába, vagy emailjeibe. A kis kép az elektronikus prospektus belső oldalpárját is ábrázolhatja.
  2. Kis mozgó animációt is elhelyezhet elektronikus prospektusáról, a sarkok mozgásával. Ezzel bárki számára egyértelművé válik, hogy itt lapozgatható katalógusról van szó.

    Két oldalasan, tetszőleges oldalra lapozva is megjelentetheti a digitális katalógust:
  3. Bármely oldalba beilleszthető maga a Netprosi is tetszőlegesen kicsinyítve. Itt is lehetőség van az elektronikus prospektust az adott oldalra lapozva megjelentetni. Az olvasó kicsiben is lapozgathatja, vagy fel is nagyíthatja teljes képernyőssé.
    így prospektusunk megjelenhet elektronikusan pl. a viszonteladónk vagy a keresztmarketing-partnereink oldalain is.
  4. CD-n, DVD-n vagy pendrive-on is terjesztheti a Netprosi-t. Így is lényegesen kedvezőbb áron juthat el a szélesebb célcsoportjához, a papíralapú katalógus postázásához képest. Az elektronikus katalógus nemcsak nyomtatási-, hanem postaköltséget is megtakarít cége számára a kisebb méret és súly miatt. Vállaljuk ezen adathordozók igényes tervezését, a borítók elkészítését, sokszorosítását és igény esetén akár postázását is. Kérje ajánlatunkat itt!