A Netprosi funkciói

 

 1. Valamennyi eszközön, így pl. tableten és okostelefonon is megjelentethető elektronikus prospektusunk!
  ipad_iphone
 2. Akár sokszáz oldalas digitális katalógusunk is lehet, melyben a fejlett kereső-funkció segítségével bármit megtalálhat az olvasó. Ez a funkció jelentősen növeli a Netprosi© használhatóságát!
  kereses2
 3. Videók, hangok is megjelenhetnek a katalógus oldalain. Így ha az elektronikus prospektus adott oldalára lapozunk, elindítható vagy magától elindulhat a videónk. Akár hang-aláfestést is adhatunk a dokumentumunknak.
  Video beillesztése
 4. A digitális katalógus oldalain kattinthatóan jelennek meg a fontos linkjeink vagy email címeink is. Igény esetén a grafikai elemeket, képeket is el tudjuk látni linkekkel.
  linkeles
 5. Az elektronikus katalógus alján könnyen áttekinthető, ikonos menüpontok segítik a fontos funkciók megtalálását.
  menupontok2
 6. A prospektus oldalairól kis nézőképeket is behívhat az olvasó, melyeken könnyen áttekinthető az egész dokumentum.
  Nézőkép az oldalakról
 7. A digitális katalógus oldalain könyvjelzőt is elhelyezhet az olvasó, tetszőleges megjegyzéssel.
  Megjegyzés az oldalakhoz
 8. A megosztás menüben az oldalakat email-ben és közösségi oldalakon is megoszthatja az olvasó. Ebben a menüpontban van lehetőség a más oldalakba történő beillesztéshez szükséges kódot is előállítani.
  megosztas
 9. A szöveg kiválasztása menüpont aktiválásával válik lehetővé a szövegek kijelölése és másolása az oldalról. Ha ezt az ikont letiltjuk, azzal védetté tesszük a dokumentum szövegét a másolás ellen.
  szoveg
 10. Az olvasó a teljes dokumentumot vagy annak tetszőleges oldalát letöltheti pdf formátumban. Igény esetén ez a funkció ki is kapcsolható, illetve részleges letöltést tehetünk lehetővé: csak oldalanként lehet letölteni, egészben nem. Beállítható az is, hogy ebben a menüpontban egyéb, járulékos file-okat is letölthetővé tegyünk az olvasó számára.
  Letöltés
 11. Teljes képernyős módban is megtekinthető a digitális katalógusunk, könnyebbé téve az olvasást.
  Teljes képernyős mód
 12. Az olvasó az elektronikus prospektus bármely részletét tetszőleges mértékben kinagyíthatja.
  Nagyítás
 13. Lapozáskor valósághű papírzizegést is hallunk, így fokozva az olvasói élményt. Lapozni az oldalak szélére vagy a jobb alsó sarokban található ikonokra kattintva tudunk.lapozas
 14. Itt tudjuk elindítani a diavetítést is, mely funkció kitűnően alkalmas az ügyfelek által látogatott helyeken, pl. kiállításokon történő prezentációkhoz is.
  Diavetítés